Organisatie & Communicatie

Organisatie & CommunicatieUw evenement of bijeenkomst een succes!

Met meer dan twintig jaar ervaring, kennen we de ins en outs van het organiseren van succesvolle evenementen als geen ander.

Schakelt u In Tempore in voor het organiseren van uw open dag, themabijeenkomst, symposium, werkbezoek, workshops of andere evenementen, dan kunt u erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Tijdens het eerste gesprek nemen we met u door wat de doelstelling van uw evenement is, welke boodschap u wilt overbrengen, welke doelgroepen u wilt bereiken, welke sfeer en uitstraling uw evenement moet hebben etc. Vanuit deze context werken wij van hoofdlijnen naar details en zal alles wat we organiseren bijdragen aan het succes van uw evenement. Wij denken vanaf het begin met u mee en adviseren u over zowel inhoudelijke als praktische aspecten. Tijdens het evenement zelf zijn wij beschikbaar als ceremoniemeester of regisseur, zodat u zeker weet dat alles wat voorbereid is ook op het juiste moment plaatsvindt.

Naast de organisatie van uw evenement verzorgen wij de communicatie over uw evenement of bijeenkomst.  Zowel voorafgaand aan, tijdens als na afloop van uw evenement zorgen wij ervoor dat de juiste informatie, op de juiste tijd bij de juiste personen terecht komt.

Wilt u weten wat In Tempore voor u kan betekenen, vult u dan het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.