Projectmanagement & Procesbegeleiding

Aardbei 640x480In Tempore begeleidt op betrokken wijze projecten van idee tot en met realisatie

Heeft u projectideeën om uw ambities te realiseren of knelpunten op te lossen en kunt hierbij tijdelijk wel expertise gebruiken? Dan bent u bij In Tempore aan het juiste adres.

U kunt In Tempore inschakelen voor het gehele traject of voor die onderdelen waar u specifiek ondersteuning wenst:

  1. Initiatiefase: brainstormen over prille projectideeën en concepten, vanuit verschillende invalshoeken naar de mogelijkheden van uw idee kijken en de kansen in kaart brengen.
  2. Projectvoorbereiding: schrijven van concrete projectplannen, met duidelijke activiteiten- middelen- mijlpalen en financiële planning, omgevingsanalyse,  de inrichting van de projectorganisatie en werving van eventuele projectsubsidies.
  3. Projectuitvoering: projectleiding, projectbeheersing, risicobewaking en voortgangsrapportages.
  4. Projectafsluiting: Opleveren eindresultaat, evaluatie en eindrapportage en verantwoording.

In Tempore heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van projectmatig werken. Naast de gebruikelijke projectmanagementvaardigheden heeft In Tempore veel oog voor de politiek rondom projecten en de communicatie binnen èn buiten uw projectomgeving. Een project staat immers nooit op zichzelf, er zijn altijd meerdere partijen die belang hebben bij het eindresultaat.

Als onafhankelijke projectcoördinator en procesbegeleider is In Tempore in staat om verbindingen te leggen tussen zowel bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties om samen te werken aan oplossingen en doelstellingen. De integrale benadering van In Tempore zorgt ervoor dat de belangen van partijen optimaal op elkaar afgestemd zijn, waardoor voor alle belanghebbenden een win-win situatie ontstaat en daarmee een breed draagvlak voor uw initiatief.

Neem contact op om te bespreken wat In Tempore voor u kan betekenen.

Belt u 06-39454797 of stuur een e-mail naar: info@intempore.nl